Όροι και προϋποθέσεις επιστροφών
Η all4home δίνει την δυνατότητα επιστροφής προϊόντων σε χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που αναφέρεται στο παραστατικό. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα μέσω email στο info@all4home.com.gr ή τηλεφωνικά στο 2310778955/6 για να σας καθοδηγήσουμε για την διαδικασία.

Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί με τους κωδικούς της Εταιρείας) και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα του προϊόντος (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κ.α.). Πριν την αποστολή της επιστροφής σας, βεβαιωθείτε πως δεν έχουν περάσει 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό.

Πολιτική Επιστροφών Μη ελαττωματικών προϊόντων
Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή ενός προϊόντος από το τμήμα ελέγχου μας είναι να πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: 1) Να μην έχει χρησιμοποιηθεί. 2) Να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του. 3) Να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια του. 4) Να συνοδεύεται το προϊόν από το παραστατικό του. 5) Να έχει συσκευαστεί σωστά ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αλλοίωση ή φθορά κατά την μεταφορά του. 6) Το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης παραγγελίας με τηλεφωνική συνεννόηση εφόσον δεν έχει φύγει από το κατάστημα η παραγγελία με επιβάρυνση του πελάτη για τυχόν χρεώσεις.